Bokat och Klart!

Publicerat i: kulturella dagar 2014, Boring, Böcker, Life, Love, Mat, Music, Packa, Valborg
Hej Alla Underbara Människor!
Idag är det valborg. Och jag sitter hemma och har jättekul. Kollade på "Du Gör Mig Galen" innan och tröttnade snabbt, och jag och syrran har grillat och misslyckades med potatisen. Så denna valborgen blev väl inte så lyckad... Men jag ska ju iväg imorgon. Vilken dag det kommer bli. Maj. Nytt internet. Göteborg. Liseberg. Vilken härlig dag.
I morse när jag kom till stan hade jag ju körlektion. Gick väldigt bra och vi körde lite landsväg, lite accelationer, vändningar och parkering. Usch för parkering säger jag bara. Efter lektionen så gick jag och bokade halkbanan, uppkörningen och uppskrivningen. Gaaaash. Blev lite nervös faktiskt. Men nu är det bokat så nu är det bara att vänta och plugga. Fick en hyfsad tid faktiskt, men det var lite för långt efter min födelsedag, men det var den som var tätast inpå.
Efter körlektionen så gick jag mot stan, gick in på H&M och kollade på deras rea-hylla. Köpte två helt swesome ögonskuggor och sedan ett läppbalsam. Det var med ganska bra, och smakade persika. Mums!
Sedan åt jag lite mat innan min övningslektion med Elin, och hade sedan efter det min flöjtlektion. Gick rätt bra faktiskt.
Sedan gick jag till bibblan ett tag och lånade tre till böcker. Har ju snart läst ut Divergent (Den är så spännande) och kommer komma en bit på Insurgent på tåget på fredag/söndag. Så jag behöver lite till nu att läsa. '
Känner en enorm lättnad att det blir ny månad imorgon, eftersom jag gärna skulle vilja blogga dessa fyra dagar jag är borta från hemmet.
Hoppas ni hade en bättre valborg! Godnatt!
 
Kom och lyssna på mig och Elin spela vår duett :)


Kommentera 0
Visa fler inlägg