Jobb, gym, cykel, telefon - check

Publicerat i: 2020 Portsmouth
3 veckor är tiden som jag nu har spenderat i mitt nya hemland. Regnet faller stereotypiskt utanför fönstret i skrivande stund, och jag tar en liten datorpaus i mitten på disk och tvätt. Denna söndagen har förutom det bestått av en morgonpromenad, en fotbollsmatch som resulterade i vinst (bara på tv, ej spelat själv...) och en släng matlagning i form av soppa. 
 
 
Livet i England har börjat falla på plats. När jag och Daniel kom hit så hade jag en lista på 4 saker som jag ville genomföra för att veta att jag skulle må bra här. Jag behövde skaffa ett jobb, skaffa ett gymkort på ett gym i närheten, samt köpa en cykel. Tyvärr gick även min telefon sönder under resan hit, så en ny telefon kom på listan också. Nu tre veckor senare är checklistan klar. Jag lyckades (på något vänster) skaffa mig ett jobb som "pick and pack" dvs packa paket, och det är kanske inte det roligaste jobbet jag haft, men jag har något att göra, och har fått kollegor som är trevliga och ett jobb jag lätt klarar av. Gymkort är fixat, ny telefon inhandlad och en cykel likaså. 
 
Börjar få tillbaka språket som när jag bodde i England förra gången, och kanske lite mer. Är inte van att behöva prata engelska konstant i 8-9 timmar 5 dagar i veckan, men det är trevligt att det känns naturligt för det mesta. Hittills är detta äventyret lyckat, och hoppas det blir någon deal mellan UK och EU, annars blir det kanske inte lika roligt efter nyår.. Men håller hoppet uppe! 
 
Kattson trivs i sin nya lägenhet.
Ha det fint! 
xx
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg