Man kan säga att året 2016 har gått som en berg- och dalbana; fort, upp och ned. Jag har befunnit mig i två olika hem, på två olika platser på jorden. Så lika, men så olika. När man tänker tillbaka så kommer man inte ofta ihåg detaljer från så långt tillbaka. 2016 har varit ett speciellt år på många aspekter. Runt i världen har det blivit mer kris, presidentvalet i USA och alla dessa fåniga trender som cirkulerar. Musikåret 2016 har varit lite sådär om jag får säga det så. Sure, har kommit hittar, men känner inte någon träffsäker perfektion. Nu ska vi bara ta oss an det nya året lika bra som förra året. Uppmanar alla som läser att lämna det förflutna bakom sig, och att vi går mot ljusare tider. Tro på det. 2017 will rock, and so do you!
Vi kör en liten årsrep, efter mitt fina peptalk. yes!
 
Januari:
 
 
Återvände nyårsafton till ett mörkt och saknat London. Återgick till mitt Londonliv, men bestämd att göra detta halvåret asbra. Började gymma på älskade gymmet, och skaffade mig min gymbuddy. Träffade dessa två knäppgökarna för första gången och är så otroligt tacksam för deras tillskott i mitt liv.
 
 
 
Februari:
 
 
Februari i London är inte som hemma, som ni ser på bilden gick mina barn med en ganska tunn softshellsjacka. Skönt, fast weird. Denna månaden flöt på. Jag gymmade på med Linn, och vi började skapa vårt regelbundna gym-schema. Det var även månaden jag gick upp en halvtimme tidigare för att bjuda på pannkakor på pannkakans-dag, och då barnen hade sportlov så vi åkte på bio. Besökte även IKEA i utkanten på London och gick på Valentine-date med bruttan nedan.
 
 

 
Mars:
 
 
Mars är månaden då mealdeal började bli en grej, och då jag köpte min nya telefon. Jag firade 6 månader som au pair med ett leende i samband med att jag och mina kompisar klädde oss i grönt och firade St:Patricks day som äkta irländare. Vi var på museum, traskade runt i Camden, och jag fortsatte jobba på mina muskler på gymmet. Påsken firades med att min familj hälsade på mig i storstaden, en Little Mix- konsert och ett besök av Sara och Simon. Mars var en bra månad.
 

 
 
April:
 
 Månaden då vi kramade hej till våren på riktigt, och då jag införskaffade mig mina favvis-skor. Även månaden då jag och mina gurls besökte Lord Nelson och åt sjukaste maten... Lexi fyllde år, och jag och Linn åkte på konsert i O2 Arena för att se 5SOS. Jag och Emilia njöt i Kingston med gratis B&J-glass på Free Cone Day. Vi besökte även Hampstead Heath, och åt svensk tacos i Svenska Kyrkan.
 
 
 
Maj:
 
 
Maj. Så mycket hände i maj. Maj då grillen knuffades fram, och chokladbollen firades med en egen dag och jag lyckades springa 5 km utan att gå ett steg. Jag och Jennifer tog en tripp till Harry Potter World, medan jag och de två högra flickorna tog en tripp till Oxford där vi hittade trädet från Harry Potter. Vi besökte även Kew Gardens och spelade kubb i Hyde Park. Jag och Emilia uppfyllde även vår OTH-dröm och såg Tylder Hilton och Kate Voegele live. Månaden slutade så härligt som i en nattbuss påväg någonstans...
 
 
 

 
Juni:
 
 
Juni började med en tripp till Edinburgh, en semester jag sent kommer glömma. Typ när vi nästan dog när vi besteg en gammal vulkan... Veckan efter sprang vi 5 km genom färgbomber i Color Run. Vi besökte även London Zoo i Juni och gick på bio utomhus ?. Midsommar firades i Hammersmith och sedan i Hyde Park med tusen andra svenskar. Det va gott. Dagen efter besökte vi ett inte så soligt Brighton, men desto mysigare sällskap.
 
 
 
 
 
Juli:
 
 
Min födelsedagsmånad var en månad med mycket musikalbiljetter och ett besök till Sea Life med mina barn. Det var sommarlov och det va sommarlovsaktiviteter som gällde. Vi badade och hade vattenkrig. Saknar dem. Min syster kom även och hälsade på, och det var en späckad vecka vi hade. Min födelsedag firades med tårta och party. Dock sorglig månad då alla mina London-vänner åkte hem eller till USA och lämnade mig ensam i den stora Staden.
 
 
 
 
 
 
Augusti:
 
 
Månaden jag lämnade London. Men innan det hände den 10 Augusti hann jag besöka Paris med syrran och springa runt på engelska nöjesfält och kolla på favvismusikalen The Bodyguard. Jag hittade sedan hem till Sverige där det blev kramkalas med alla jag någonsin pratat med. Typ... Besök till Liseberg gjordes med familjen, och kalas i flera uppsättningar avverkades innan rastlösheten tog vid och jag sökte jobb.
 
 
 
 
September:
September. Vilken månad. Blev tillsatt som musiklärare, och började jobba nästan dygnet runt för att komma igång med jobbet. Tog mig en break för att kladda på Subway med bästa Alexander i Stockholm en dag. Avslutade månaden med släktkalas och att vara sjuk, typ halsfluss. Var även och hälsade på Emilia i Värnamo. Tror jag mest jobbade. Kommer inte riktigt ihåg.
 
 
Oktober:
Månaden mamma fyllde år, och jag jobbade. Fick besök av lillkusinen och gjorde säkert något annat roligt jag inte kommer ihåg. Min höst har mest bestått med att jobba, och hur roligt är det att skriva om..
 
 
November:
 
 
 
Månaden jag återvände till mitt älskade London för en helg, och firade Halloween med mina käraste vänner. Jag jobbade över några timmar, och spelade mycket piano, råkade tappa min flöjt när jag övade med min symfoniorkester och kramade min katt många gånger.
 
 
 
December:
 
 
December. Lucia. Jul. Nyår. Högtidernas månad. Jag levererade den 13 December skolans luciatåg, och gick samma kväll och kollade på esteternas lucia. Firade 50-års jubileum på jobbet, och gick på 50-års fest till en kollega. Snön kom och försvann till min besvikelse, och jag längtar efter skidsäsongen. Julen firades som vanligt ,och nyår som firas ikväll spenderas med mina fina vänner. Let's make 2017 awesome.
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg