Ett fantastiskt 2020

Publicerat i: 2020
Tjo!
Just nu sitter jag i en ny lägenhet som jag numera kallar hem, hemkommen efter ett nytt jobb, och har helt enkelt startat ett nytt liv. New year - new me, kunde inte stämma bättre. Sedan jag skrev här har mycket hänt. Jag sa upp mig från en arbetsplats jag inte mådde bra på och skaffade mig ett nytt jobb. Jag tog steget och flyttade ifrån staden jag kallat hem de senaste 2,5 åren. Jag flyttade in med mitt livs kärlek, och vi ska nu skaffa katt. Allt detta tillsammans med lucia - betyg - flytt - jul - londonresa. Att jag ens står på benen fortfarande är för mig en bragd. Är stolt över att jag gör det dock. En viktig sak jag lärde mig 2019 är ändå att tänka på mig själv. För första gången i mitt arbetsliv tänkte jag på mig själv, och bytte jobb för att inte stressa ihjäl mig. Det var läskigt att bryta upp från allt, men jag är väldigt glad nu i efterhand att jag vågade vara så modig. Hejja mig! 
 
 
Min jul var mysig. Lyckades äta mig mätt på all julmat, saknade min pojkvän som firade jul med sin familj, och umgicks med min familj. Allt med jobb och flytt gjorde att julen (och nyårsresan) blev i skymundan. Men flyget till London avgick som planerat och efter 3 dagars ätande från diverse världsdelar så fick jag äntligen en nyårskyss och se 10 minuter konstant fyrverkeri ståendes på Waterloo Bridge i London. 2020 kunde inte börjat bättre, och jag grät en skvätt av lycka. 
 
 
 
 
Men jul och nyår i all ära. Nu har vardagen kickat in med jobb, matlådor och allt vad den innebär. Men är löjligt nöjd med tillvaron i min vardag så jag bryr mig inte. Det är de små sakerna man ska leva för, och det tänker jag göra.  
 
 
Puss och Kram (Shulululu). 
Kommentera 0
Visa fler inlägg