Mitt 2017

Publicerat i: 2017 New Years
Innan slutet på varje år så inser man att livet går så fort. Tiden tickar fortare än man vill inse, och helt plötsligt så har ytterligare ett år gått. 2018 fyller jag 22 år. Känner mig fortfarande som 18, men det var ju 4(!!!!!) år sedan. Min första plan var att visa mitt år med en bild varje månad. Men eftersom en del månader innehöll mer och en del mindre så har jag nu valt ut 15 bilder som representerar mitt 2017. (utan inbördes ordning) 
 
 
 
 
Paddlade kanot med min familj i början på sommaren. Mysigt värre. Ingen ramlade i sjön, och ingen blev allför blöt när pappa stänkte vatten. 
 
 
 
 
Bråvalla. och alla dessa nya erfarenheter.. Som att dela husvagn med fyra andra, överleva utan el och vatten nära till hands och att bara duscha en gång på alla dagarna. Spännande spännande, men det gick ju så bra trots all oro innan avfärd. 
 
 
 
 
Årets fotografi, som fångades mitt på dagen i vårt Gröna Lunds-besök. Kärt återseende av sockervadd, och hela alltihoppa var borta inom 6 minuter. Jag hjälpte honom såklart. 
 
 
 
 
En Ölandssemester mitt i sommaren och jag fick visa upp mina bruna ben (host vita) med min familj. Ett år utan Öland och Liseberg är inget bra år. 
 
 
 
 
Och på tal om Liseberg, så fick jag äran att besöka det med dessa två puddingar som jag just nu saknar otroligt mycket. En befinner sig på andra sidan jorden, och den andra är tiotals mil bort. Varm dag, bra dag och glass inmundigades. 
 
 
 
 
Color Run betades av ännu ett år, dock denna gången i Jönköping. Liiiite mindre folk än i London, lite fler utmaningar och ett lite söndrigare knä för min del vilket resulterade i mycket gång, ytterst lite spring. Fick medalj ändå, och färg överallt.
 
 
 
 
 
 
ISLAND. Jag och min familj har i flera år pratat om denna destinationen, och nu blev det tillslut en resa tillsammans till de nordliga breddgraderna. Vi gjorde allt möjligt. Kollade på kokande vatten, kollade på sprutande vatten OCH vi blev dyngsura av vattnet som föll från himlen. Vi kollade på det frusna vattnet på Island och insåg att mycket på Island handlar just om vatten. Skumt.
 
 
 
 
TRAGEDI, jag flyttar hemmifrån och får inte ta med mig min älskade katt. Snyft. Ett kärt hejdå från min sida, och visst ser han lite ledsen ut? Saknar i skrivande stund ljusheten. klockan var halv sju på morgon när bilden togs. Det är mörkt till åtta minst dessa dagar. 
 
 
 
 
FEST. Flyttar man måste man ha fest att allt är klart i lägenheten, och jag lyckades få ordning på allt inom en vecka. Tur att jag är snabb som blixten och kan anpassa mig för andra människors scheman.
 
 
 
 
Jul och granen blev klädd två gånger för mig, eftersom jag var tvungen att ha en egen gran i Värnamo. Dock hann jag döda den och den hade barrat sönder mitt golv när jag kom tillbaka efter julledigheten hemma. 
 
 
 
 
Ebbe kom och åkte spark i början på året, och fick själv sådana barndomsminnen med denna sparken. Tänk om man fick vara så liten igen...
 
 
 
 
Slalomåkning har också blivit av iår, och i Mullsjö åkte vi nedför pisterna och tvingades se på när män stod och pissade i backen. Fresh! 
 
 
 
 
Ett SM-Guld rikare har jag blivit, då jag spelade med min orkester i Västerås ytterligare en gång, och vi vann. Igen. Extra kul eftersom jag denna gången hade hyrt in proffsfotograf.
 
 
 
Året gått, allting gått. En sista bild med han som gör mitt liv bättre. Spännande saker vi hittat på under året, och känguruburgare var ett av dem. Vissa människor är det bara meningen att man ska umgås med, och du är definitivt en av mina. Ett 2017 utan dig hade varit ett tråkigt år. Tack för att du står ut med mig. 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg