Wanna go for a ride???

Publicerat i: Happy, KÖRKORT!, hej, love
Hejsan.
Gissa vad jag har gjort idag? JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!! Aaaarghhhhg. Är så himla glad att jag bara vill springa runt och skrika av glädje. Fattar ni hur glad jag blev? Jag kan åka var jag vill. Mamma behöver inte vara taxi. Jag bor ju rätt ute i ingenstans och behöver ju skjuts till det mesta om jag inte åker moppe. Är så glad att jag kan ta bilen till jobbet på fredag istället för moppen. Yeeeys. 
Gick upp väldigt tidigt iaf, och längtar efter min sovmorgon imorgon. Jag och mamma åkte till Eksjö vid sju, och jag tog kort (som jag såg senare, och det var sååå fult. Serri?) och gjorde sedan teoriprovet. Det kändes ganska okej, men det var ganska många frågor jag gissade på lite grand. Fick 62 rätt, och blev väldigt nöjd med det. 
Sedan firade jag och mamma på donken med Happy Meal, och detta var före min uppkörning. Det roliga är att när min syrra tog körkort åkte jag och hon till donken och åt happy meal. Det är en tradition nu hörrni. 
Så sedan hade jag och en till tjej varmkörning, och sedan hade jag uppkörning. Och det gick jättebra, och min bedömmare var jättetrevlig. Vi småpratade hela tiden, och hade så bra stämning. När han sa att jag blev godkänd var jag ungefär som en tjej som just blivit kysst för första gången. Typ^^
Sedan kom syrran och hämtade mig, och jag fick köra hem utan övningskörningsskylt. Hahahah, hade så kul!!!!
Nu ska jag köra till min kompis Sara så ska vi umgås lite. Ska bli så trevligt så. Hejdå!
 
Hey Guys!
Guess what I did today? I GOT MY DRIVERS LICENCE!!!! I'm so freaking happy right now and I'm squealing like a teenage girl, who just got her first kiss. Haha. Both the tests was accepted and I was so happy after. And I got to drive home without the sign on the car. 
So, now I'm soon gonna go with the car to my friend, and we'll be hanging out and do stuff. Haha, bye!
 
Mina känslor innan teoriprovet
I smashed it!
Första selfie efter besked om körkort. Ca en minut efter^^
Hej nyckel, hejdå skylt!
Let's squeeze it!!!
Min Happy Meal maskot idag
Firar med god cider!
En kompis kom med BILAR till mig! Blev så glad:)
   
Kommentera 0
Visa fler inlägg