"Hallå, kan du ta kort på mig?"

Publicerat i: 2018 midsommar
Oj vad mycket jag har hunnit med i mitt liv den senaste tiden. Let's do a recap. 
 
Förra måndagen blev det lite hastigt och lustigt en bokcirkel. Jag och några kompisar läser en bok, och sedan träffas vi och pratar om den och fikar. Fikat är viktigt i denna delen. Jag tycker det är väldigt roligt. Dels älskar jag och läsa, och har aldrig riktigt haft någon att prata böcker med. Dels så får detta mig att läsa böcker jag aldrig skulle läst på eget intiativ. Så jag är jätteglad över vår fina bokcirkel trots folk skrattar åt mig. 
 
 
Sista jobbdagarna resulterade i mycket utemat (åt Max 4 gånger på mindre än en vecka...), lite friskvård med kollegor då vi spelade lite badminton, och sedan självklart lite städande av musiksalen och planering inför hösten. Känns jättebra att jag ska få vara kvar på samma ställe, och att jag ännu en gång slipper att flytta. Är nöjd med migsjälv att de tycker jag gör ett bra jobb. Hejja mig! 
 
Innan man går på sommarlov måste man också ha lite avsked med sitt arbetslag. Vi i A-laget tyckte ju självklart detta, och vi va ju tvungna att gå all-in. Vi följde därför med en kollega som tränar friidrott, och fick kasta slägga och diskus. Man kan ju tycka att "slänga iväg en sak i luften" är väl inte så jobbigt... Men om ni bara visste vilken träningsvärk jag hade, så kan man tänka om. Det var dock jättekul, och en upplevelse jag troligtvis inte glömmer i första stadiet. Vi åt sedan middag tillsammans, och det bjöd på många skratt, lite udda historier om varandra och många trevliga samtal. 
 
 
I onsdags styrde jag min lilla bil mot min hemby, och sladdade in lite lagom sen till tårtkalas. Min farmor och farfar firade nämnligen guldbröllop (gifta i 50 år) och därför hade min syster (bagare och konditor) gjort en tårta som var så fantastiskt god. Lyckligtvis hade hon gjort en till dagen efter då vi firade både guldbröllop igen samt midsommar. Det blev sillunch för alla utom jag, för jag gillar inte sill. Jag hittade dock andra gottigheter som typ potatis. Efter mat, efterrätt och lite gos med hästarna som min kusin har skaffat, så drog vi oss till hembygdsparken. Där utklassade min syster mig i trekamp, pappa vann massa godis och jag blev bjuden på fika. Kvällen spenderades hos Elin i Vetlanda med två andra tjejer (Lise och Majd) med grillat, massa tjatter och spel. Och kort. Många kort. 
 
 
 
 
 
Midsommardagen spenderades med att utklassa min syster och moder i minigolf för första gången på länge. Jag tycker minigolf är väldigt roligt, men jag lyckas aldrig vinna. Snäll som jag va så bjöd jag därför på glass för att de skulle återhämta sig från den tuffa förlusten. Jag blev på så gott humör att jag utan några konstigheter lyckades tvätta min bil, och på kvällen åkte vi ut till min mormor och hennes man. Det blev en mysig liten promenad, och sedan lite fika och sen fick jag vinna på åsna också. 
 
 
 
 
Det va mycket trevligt att vara hemma hos mamma och pappa, men till slut satte jag mig i min lilla bil och körde hem till mig igen. Och ni vet vad de säger, borta bra men hemma bäst
 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg