Gissa vem jag va med idag...

Älskar att jag och Emilia har setts 4 dagar i sträck, utan att vi (hoppas hon inte är trött på mig) har blivit trötta på varandra. Skulle säga vi va "nykära" kompisar men det låter ju lite fel och vet inte om det finns något sådant. Men det är ju härligt med folk man kan hänga med så naturligt som vi gör. 


Idag har jag varit på Westfield som är det gigantiska köpcentret som ligger ganska nära mig. Där träffades jag, Emilia och Amanda, även två andra tjejor; Lovisa och Carolina, för att först ta brunch/lunch för min del, och sedan ta en shoppingtur. Slutade med att jag och Emilia va kvar själva, båda helt utmattade och vi bara orkade inte shoppa mer. Vi kramades och sen åkte skiljda vägar. Jag är inne i en spararperiod just nu, eftersom jag måate köpa mig en ny telefon. Jag är ju anti-lagning så familjen kommer bidra med lagningskostnaden till min nya telefon. Väldigt snällt av dem! 
En annan sak som va härligt idag va även när jag kom hem, utsvulten och helt utmattad och ville ha mat men orkade inte laga mat. Då frågade min kära värdfamilj om jag ville äta sen söndagsmiddag med dem. Jag bara jaaaaa <333. Det va mysigt att hänga med dem, och tagga måndagsmorgon imorgon! Ska snart sova för att gå upp 6.30 imorgon igen för en ny vana. Morningwalk ftw! 
xoxo
Jag åt Kyckling och Parmesanost macka, med en kålslaw till. Supermumsigt! 

Kommentera 1
Visa fler inlägg