Hög på musik är bland det härligaste som finns!

Publicerat i: kulturella dagar Charity, Fördjupningsvecka, Konsert, Love, Music, Välgörenhet
Vet ni när jag kom hem? Strax efter halv tio. Är så jättetrött nu, både psykiskt och fysiskt. Fysiskt, dels på grund av träningen jag var på ikväll, men har även sjungt i typ fyra-fem timmar idag. Slet på rösten så att jag lät skit när det var uppspel. Men det var helt awesome härlig. Blev typ hög för att det var så kul. Älskar att slippa min scenskräck jag hade gör något år sen, helt underbart. 
Dagen alltså, började med en presentation om skolan vi ska hjälpa på torsdag med konserten. Det var ganska sorgligt, och det följdes av att vi riggade aulan på fyrtio minuter. Vi är så effektiva!
Sedan började det evighetslånga repet. Vi övade sammanlagt fem timmar tror jag. Inte riktigt säker, men med uppspelningen var det iaf fem timmar. 
Vi var också kvar i skolan "after hours" så vi hade uppspelning vid halv sex. 
Uppspelet var en ren adrenalin-kick. Min skol-ensemble lyckades väldigt bra, och det kändes väldigt bra. Grymma är ni!
Sedan kollade vi på de andra grupperna, innan det blev min tur igen med några av mina klasskamrater och några ettor. Vi hade sådan sjuk energi, och allt blev bara så härligt. Vi var så glada, och vår lärare satt typ och fån-log. Så härligt att lyckas med det!!! Var typ hög på denna uppspelningen i en timme efteråt. 
Efter skolan var jag och tränade i simhallen, och sedan blev det att dra sig hemmåt efter en väldigt låååång dag. Har också haft huvudvärk nästan hela dagen, och det är så irriterande!
Puss&Kram Skumbanan!


Mixade bilder från dagen. Medan vi sjunger, och det är därför alla miner är lite roliga;)
Kom dit och gör en skillnad. Vi gör en välgörenhetskonsert där bidragen går oavkortat till en skola i Kenya. Varje slant uppskattas! (Ett plus är att ni får helt grym underhållning. )
Kommentera 0
Visa fler inlägg