Nyss hemkommen efter ytterligare ett äventyr. När jag pratade med en kompis precis innan sommaren så sa jag att jag hade två planer planerat. Ett tandläkarbesök och en helg på Öland som genomfördes i helgen. Mer än så hade jag inget planerat. Nu i efterhand så har majoriteten av sommaren tillbringats på andra platser än Värnamo. Endast runt 2 veckor har totalt spenderat i Värnamo, och resten av mina 7 semesterveckor har spenderats på annan ort. Tur att jag gillar att resa! 
 
 
I torsdags så umgicks jag med lite kompisar från Värnamo. Dagen slog badrekord på hela sommaren, då jag hoppade i det ljumna vattnet tre gånger, och det var lika skönt varje gång. Vi grillade även mat, pratade massa skit och drack lite vin. En väldigt trevlig kväll, som fick sluta alldeles för tidigt. Tack för sällskapet! 
 
 
 
 
På fredagen vände jag hemåt till mina barndoms-hoods, och efter en väldigt mysig och trevlig middag med Frida som jag inte träffat mer än någon minut sedan förra februari. Vi hade lite catching-up att göra, och det gjorde vi över lite Hasses och lite glass på donken. Resterande av helgen spenderades med min familj på Öland och Kalmar. På lördagen så spelade vi äventyrsgolf i Färjestaden, åt pizza och jag hade lite värmeslag... På kvällen så gick vi på någon teater som var i Kalmar, repris från förra året, då vi också gjorde en sånhär familjeresa. Den var mycket underhållande. 
 
 
 
 
Under söndagens soltimmar hängde vi på stranden. Jag försökte hålla mig i skuggan för att må som bäst, men tyvärr gick jag en snabb strandpromenad med mamma och syster strax innan 12, vilket resulterade i att jag på kvällen och idag ser ut som en kokt kräfta. Det var dock mysigt på stranden, om man bortser från att sand hamnar överallt! Föredrar att slappa på gräs, men ibland får man stå ut med de små kornen. Efter lite kinamat i picknickform och lite glass blev det dax för hemfärd. Tack familjen för denna helgen, jag ser fram emot nästa år! 
 
 
 
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg