Nästan ännu en vecka har gått, och timmarna och dagarna bara rullar på i fullt tempo. När jag inte vikarierar som lärare så målar jag väggar röda eller plockar ur diskmaskinen, och hela helgen var upptagen. Inte konstigt att jag i söndags vaknade helt dåsig och mådde inte alls bra. Lördagens festligheter med min kusins bröllop tog ut mig till 100% och släktträffen som gick av stapeln i söndags blev en lunch för mig. Jag gick därefter hem och tog en powernap på 2 h. Det var å skönt! 
 
 
Bröllopet gick av stapeln i Habo, norr om Jönköping i en jättefin liten kyrka. Bröllopsfesten pågick därefter mååånga timmar med underbart god mat, och mycket underhållning. Så galet mysigt, och fick själv viljan att gifta mig. Drömprinsen, du kan sluta gömma dig nu!
 
Gårdagen spenderades jobbandes hemma i sågen trots sjukdom, för vad gör man inte i ett egenföretag. Det var dock inte så jobbigt, och jag kände mig mycket bättre igår än i söndags, och idag när jag målade så kände jag mig nästan frisk som en nötkärna. Imorgon blir det arbetsintervju för första gången i mitt liv... Wish me luck!
Kommentera 0
Visa fler inlägg