Hej! 
Klockan är 22:17 i skrivande stund, och jag har för en dryg timme sedan kommit hem från Västerås. Dagens tågresa som tog mig ända till Stockholm för byte till X2000 till Nässjö C. Passade därför på att köpa mig en Starbucks frappé, men någon snäll människa envisades med att göra mitt liv surt och hällde i något med kaffe i den.. Jag gillar inte kaffe. Detta förstörde dock inte slutet på mitt underbara sportlov. 
 
 
 
I torsdags åkte jag som sagt till Västerås för att hälsa på en av mina bästa vänner, och de senaste fyra dagarna har bjutt på smått och gott. Åt på Max för tredje gången i mitt liv, spenderade flera timmar utomhus i fredags när man blev dissad för "skolarbete" (vet inte om flyga kan kallas arbete i denna benämningen...) men det gjorde inte mig någonting eftersom vädret var på topp som ni ser ovan. Bara så ni vet så trillade jag inte, och min balans är perfekt. Bara så that's clear. 
 
 
Igår var det denna filurens födelsedag, och han blev så bortskämd. Pannkakor till frukost i sängen och en kladdkaka bakades med dagen till ära. Vi tog även en trevlig promenad på isen av Mälaren och jag fick panik när jag hörde isen knaka. Trodde jag skulle ramla i och ligga på Mälarens botten för all framtid. Överlevde dock lyckligtvis. Även när jag 23 minuter senare skulle springa uppför en brant backe och höll på att flyga baklänges. End of story. Sedan har vi kollat på film, varit alldeles för mycket på youtube och bara pratat. Hur vi nu fortfarande kan ha något att prata om... Haft en fantastisk, avkopplande helg och är nu fit for fight att go back to work. 
Pösshäääj.
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg